Working hours of the Japanese clinic: 10.00 - 18.00. We are closed on weekends.

IMABARI premium japoniški ranšluosčiai

IMABARI premium japoniški ranšluosčiai

Japonijos kokybė, kuri žavi pasaulį

Imabari jau 130 metų pirmauja rankšluosčių pramonėje kaip rankšluosčių gamybos meka. Ši vietovė įsitvirtino kaip japoniškos kokybės atstovė, gaminanti „saugius, patikimus ir aukštos kokybės“ gaminius. Rankšluosčių minkštumas ir geras vandens sugeriamumas ypač išpopuliarėjo užsienyje eksponuojamuose gaminiuose, o jų vardas atpažįstamas visame pasaulyje.

Rankšluosčių Mekos turtinga gamta

Imabari japoniški premium ranksluosciai

Imabaris, Ehime, yra rankšluosčių meka, kurioje rankšluosčiai gaminami jau daugiau kaip 130 metų. Šioje vietoje yra beveik 200 gamyklų, kurios suka siūlus, juos dažo, gamina rankšluosčius ir t.t. Be to, šalia Seto vidaus jūros esančioje vietovėje gausu gamtos, o pastaruoju metu ji gerai žinoma kaip miestas, kuriame per sąsiaurį eina Šimanami Kaido tiltai. Vis daugiau žmonių čia renkasi aktyviai leisti laisvalaikį.

Minkštas Imabari vanduo daro įtaką Imabario rankšluosčio minkštumui

Japoniški rankšluosčiai Imabari Premium

Čia šiltas klimatas, gausu vandens. Puiki Imabario aplinka padėjo išugdyti vieną geriausių Japonijos rankšluosčių gamybos vietovių. Be to, požeminis Sojagawos upės vanduo yra minkštas, jame labai mažai priemaišų. Šis vanduo švelnus rankšluosčių siūlams ir medžiagai, todėl rankšluosčiai gali būti švelnių ir ryškių spalvų, kartu išryškinant natūralų naudojamos medvilnės minkštumą.

Kiekvienas žingsnis reikalauja meistriškų įgūdžių

Premium ranksluosciai is Japonijos

Kiekviename rankšluosčių gamybos etape, įskaitant verpalų tvarkymą, audimą, dažų sudėtį ir unikalią „Sakizarashi Sakizome“ techniką (pirmiausia nudažomos virvelės), matomi įvairūs amatininkų įgūdžiai. Be kruopštaus ir atsidavusio kiekvieno žingsnio meistriško atlikimo negali gimti pasaulį žavintis rankšluostis. 

Penkių sekundžių taisyklė - kokybės užtikrinimo standartas

Imabari rankšluosčiai turi savo kokybės tikrinimo metodą. Yra „penkių sekundžių taisyklė“, pagal kurią tikrinama, ar rankšluostis, padėtas ant vandens, nenuskęsta per penkias sekundes. Tai unikalus šioje srityje naudojamas patikrinimas, kuriuo siekiama užtikrinti Imabari rankšluosčiui būdingą vandens sugeriamumą. Tik tokius standartus atitinkantys rankšluosčiai gali būti ženklinami kaip Imabari rankšluosčiai.

 > Kokybės standartas, pagal kurį gaminys sertifikuojamas kaip Imabari rankšluostis.

„Rankšluosčių someljė“ sistema moko pasaulį apie rankšluosčių kokybę

Imabari rankšluosčiai pristatė sertifikavimo sistemą, skirtą informuoti platesnę auditoriją apie rankšluosčio kokybę. Apie tai ir daugiau pasakoja Erika Stankevičiūtė, prevencinės japonų prevencinės medicinos ekspertė, Beža japonų klinikos direktorė: 

 

Imabari rankšluosčių atgimimas

Anksčiau, Imabari rankšluosčio padėtis buvo sunki dėl pigių užsienio gaminių, tačiau Imabari kūrėjas Kashiwa Sato pasitikėjo savimi. Tuo metu prasidėjo ženklus susidomėjimas japoniškais produktais, o šis rankšluostis neabejotinai pasižymėjęs kokybe, būtų vertinamas visame pasaulyje. Tai buvo akimirka, kai Kashiwa Sato nusprendė tapti prekės ženklo gamintoju.

Kashiwa Sato sukūrė logotipą, simbolizuojantį turtingą Imabari gamtą. Vedamas vilties atgaivinti tekstilės pramonę, turėjo slaptą norą Imabari rankšluosčius pristatyti kaip kokybės užtikrinimo ženklą (aukštos kokybės standartą). Pagrindiniu tekstilės produktu paskyrė būtent baltus rankšluosčius. Vėliau, buvo nustatyti ir nauji kokybės standartai, pavyzdžiui, „penkių sekundžių taisyklė“.

Visa tai peraugo į įmonės strategiją apsaugoti tikrąją Imabari rankšluosčių vertę - „saugu, patikima ir kokybiška“. Ilgas ir tikslingas įmonės darbas davė vaisius ir Imabari rankšluosčių prekės ženklo žinomumas bei pardavimai labai išaugo. Jis iš tiesų tapo gamybos regiono prekės ženklu, reprezentuojančiu Japoniją. Dabar Imabari rankšluostis yra vietovės atgimimo sinonimas.


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Rekomenduojame

geriausia jums

Please select a collection to display the products

YOUR CART (0)

No Products in the Cart