Japonų klinikos darbo laikas: I-V 10.00 – 18.00

Kosmetika su placenta. Kodėl šią vasarą Jūsų kosmetikos krepšelyje privalo atsirasti Japonijos kosmetikos produktas su placentos ekstraktu?

Kosmetika su placenta. Kodėl šią vasarą Jūsų kosmetikos krepšelyje privalo atsirasti Japonijos kosmetikos produktas su placentos ekstraktu?

Vasara – metas, kai oda patiria daug iššūkių, nuo saulės spindulių iki kondicionuojamo oro ir tikrai ne visuomet turime sąlygas nuolat odą saugoti nuo saulės. Norint išlaikyti odą sveiką ir švytinčią, reikalinga ypatinga priežiūra. Vienas iš inovatyviausių ir veiksmingiausių pasirinkimų – kosmetikos produktai iš Japonijos, praturtinti placentos ekstraktu.

Kodėl būtent placentos ekstraktas? Placentos ekstraktas – tai galingas ingredientas, turintis gausybę naudingų savybių. Jis padeda atkurti odos ląsteles, skatina kolageno gamybą ir mažina senėjimo požymius. Vasarą, kai oda ypač veikiama aplinkos veiksnių, šis ekstraktas gali padėti ją atgaivinti ir apsaugoti nuo nepageidaujamos pigmentacijos.

 Savo odos priežiūros rutina dalinasi Erika Stankevičiūtė, japonų prevencinės medicinos ekspertė:

Mano oda linkusi į pigmentaciją, nes mėgau ir tebemėgstu lepintis saule. Dėl to vasaromis naudoju japonų ženklo „Yukobi Pure“ esenciją ir kremą su placentos ekstraktu. Placentos ekstraktas „Yukobi“ kosmetikoje naudojamas ypač aukštos kokybės ir vadinamas „Snowden“. Jis padeda atkurti odos ląsteles, skatina kolageno gamybą ir mažina senėjimo požymius.

Vasarą, kai oda veikiama žalingų aplinkos veiksnių, šis ekstraktas gali padėti ją atgaivinti ir apsaugoti. Naudodama priemones pastebėjau odos būklės pagerėjimo ženklų. Oda tapo labiau sudrėkinta, stangresnė, elastingesnė, nebeatsiranda pigmentinių dėmių. Produktai – labai lengvi ir malonūs, kas aktualu karštomis vasaros dienomis. Tai – itin kokybiška kosmetika, sukurta remiantis šimtametėmis grožio tradicijomis ir patvirtinta klinikinėmis studijomis Japonijoje.

 

ERIKOS VASAROS GROŽIO RUTINA: 

YUKOBI Moisture Cream - limituoto leidimo farmacininko Kamacui san sukurtas maitinamasis kremas, 30 g YUKOBI

YUKOBI Moisture Cream
Drėkinamasis kremas 
su placenta
 30 G       €165,00

 

YUKOBI Pure Essence koncentruotas serumas su peptidais,fermentais, aminor%u016Bg%u0161timis, 6,5 ml x 6 YUKOBI
YUKOBI Pure Essence
Snowden Placentos ektraktas
 6 x 6.5 ML       €282,00

Palikti komentarą

Pastebime, kad komentarai turi būti patvirtinti prieš juos paskelbiant

JŪSŲ KREPŠELIS (0)

Krepšelyje nėra prekių