Japonų klinikos darbo laikas: 10.00 – 18.00. Savaitgaliais nedirbame.

Japoniška FORLLE'D kosmetika ir jos poveikis - projektas "PRIEŠ ir PO"

  • Paskelbė BEZA FAMILIA
Japoniška FORLLE'D kosmetika ir jos poveikis - projektas "PRIEŠ ir PO"
Tiriamasis projektas "PRIEŠ ir PO", kurio tikslas - įvertinti FORLLE'D kosmetikos priemonių poveikį, specialia profesionalia odos būklės įverinimo įranga, atrinktiems odos tipams.
 
Net 20 abiejų lyčių, skirtingų etninių grupių ir skirtingo amžiaus projekto dalyvių kasdien naudojo FORLLE'D kosmetikos priemones net 60 dienų be pertraukos. Dalyviai suskirstyti į 3 grupes - pirmoji grupė naudojo jiems atrinktas Forlle'd kosmetikos priemones tik namų sąlygomis, antrosios grupės projekto dalyviams buvo atliekamos tik profesionalios kosmetologo procedūros, trečioji grupė naudojo Forlle'd kosmetiką namuose ir taip pat jiems buvo atliekamos profesionalios kosmetologo procedūros. 
 

Prieš ir Po

 
 

Forlle'd misija

Siekdami gerinti odos kokybę, tyrinėjame odos problemas, kad sukurtume veiksmingus, mokslinius sprendimus, kuriame profesionalias odos priežiūros priemones, kurios sustiprintų odos imunitetą, teikiame visapusiškus sprendimus odos priežiūros specialistams ir siekiame sveikos, spindinčios odos, atspindinčios grožį ir gerovę.

Istorija Forlled finds metodas beza familia

Daugiau nei 15 metų esame pasišventę tyrinėdami odos problemas ir siūlydami itin efektyvius odos priežiūros sprendimus, skirtus visų pirma profesionalų rinkai. Remdamiesi aukščiausios klasės Japonijos technologijomis ir giliu moksliniu požiūriu, siūlome visapusišką ir technologiškai naujovišką produktų asortimentą odos profesionalams ir jų klientams.

Forlle'd metodo esmė yra Forlle'd novatoriška nano įsiskverbimo sistema (FINDS), pagrįsta Dr. Makoto Hatto patentuota technologija, kuri užtikrina nepakartojamą Forlle'd produktų gebėjimą praskverbti gyvybiškai svarbias sudedamąsias dalis iki pat giliausių odos sluoksnius neinvaziniu, atrauminiu ir saugiu būdu. Ši tikrai unikali pristatymo sistema kartu su pažangia gamybos technologija, patentuotais ingredientais, biologiškai modifikuotomis formulėmis, paskelbtais moksliniais tyrimais ir klinikiniais tyrimais daro Forlle‘s išskirtinį odos priežiūros pramonėje.

Japonijoje kuriame ir gaminame visas savo aukštųjų technologijų odos priežiūros priemones, skirtas gydytojams, estetikams ir kitiems aistringiems odos specialistams, kurie tikisi pažangiausių technologijų, pažangiausių ingredientų ir puikių rezultatų. Didžiuojamės galėdami patenkinti ir viršyti šiuos lūkesčius ir visada išliekame pirmuoju jų pasirinkimu.

Šiuo metu Forlle’d atstovaujama pirmaujančiose klinikose, salonuose ir SPA centruose daugiau nei 40 šalių.

Forlled metodas

Forlled kosmetika beza familia
Forlle’d metodas pagrįstas patentuotų itin mažos molekulinės masės ingredientų derinimu su unikalia tiekimo sistema, kuri leidžia Forlle’d laboratorijai gaminti itin veiksmingas formules, kurios regeneruoja, atjaunina ir atkuria odą be injekcijų.

Forlle'd Innovative Delivery System (FINDS), susidedanti iš mažos molekulinės masės hialurono rūgšties komplekso su jonizuotais mineralais, padeda neinvaziškai pernešti veikliąsias medžiagas į visus odos sluoksnius, nepažeidžiant jos vientisumo, giliai drėkina ir sustiprina natūralų odos atsinaujinimą bei imunitetas.

FINDS dėka per 8 valandas nuo užtepimo į visus odos sluoksnius galima pastebėti 70 % veikliųjų medžiagų įsiskverbimo greitį. Tai buvo įrodyta nepriklausomu šaltinio tyrimu, kuris leido pasiekti pastebimų ir ilgalaikių odos rezultatų.
Forlled biopure kosmetika beza familia

Forlle’d Innovative Delivery System derinys su unikaliomis mažos molekulinės masės veikliosiomis Forlle’d produktų sudedamosiomis dalimis sinergiškai veikia odos epidermį ir dermą ir kovoja su odos senėjimu pagrindinėmis kryptimis:

Dermos regeneracija ir ląstelių atsinaujinimas
Odos apsauga ir lipidų barjero taisymas
Mineralų balanso palaikymas
Veido mikrobiomų apsauga
Vidinė hidratacija ir fiziologinė biostimuliacija
Detoksikacija ir apsauga nuo laisvųjų radikalų

Palikti komentarą

Pastebime, kad komentarai turi būti patvirtinti prieš juos paskelbiant

JŪSŲ KREPŠELIS (0)

Krepšelyje nėra prekių