Menu
Menu

Nemokamas pristatymas Lietuvoje su kodu FREE2020

RAWBE serumas veidui

RAWBE serumas veidui

Tiekėjas
RAWBE
Įprasta kaina
€70,00
Kaina su nuolaida
€70,00
Įprasta kaina
Išparduota
Vieneto kaina
per 
Mokesčiai įtraukti. Siuntimo išlaidos apskaičiuojamos atsiskaitant.

Savybės

R A W B E  naujos kartos nano kosmetika iš Japonijos – per 10 dienų oda atrodys ženkliai jaunesnė!

Išskirtinės šampaninės tekstūros -  Super lifting, Syn-ake ( botulino analogas ) ir baltų kregždžių lizdų ingrediento pagalba raukšles užpildantis, unikalus kremas -  išsiskiriantis iš visų grožio produktų !

Vienas šio kremo lašas pažadins jūsų odos ląsteles - atrodysite 10 metų jaunesnė, - tokiu šūkiu Japonijoje buvos pristatytas RAWBE kremas. Ši dermokosmetika sukėlė tikrą audrą Japonijos grožio industrijoje ir pelnė 3 Auksinius didžiuosius prizus Briuselio kosmetologijos parodose.

RAWBE - tai naujas dermokosmetikos etapas, kurios pagrindas yra atkuriamoji medicina ir mokslinis japnonų požiūris į augalinės kilmės kamieninių ląstelių poveikį.

RAWBE kremas pagamintas naudojant osmotinės skvarbos ir stabilumo technologiją. Farmakologijos srityje ši sistema vadinama DDS arba giliųjų odos sluoksnių aprūpinimas biologiškai aktyviais ingredientais pasitelkus dvisluoksnes (hidrofilines ir hidrofobines) nanoliposomas.


RAWBE unikalus produktas, talpinantis savyje osmotines nanoliposomas identiškas žmogaus odos sandarai, tai naujos kartos peptidai, kuriuos šiandieną galima išgauti tik Japonijos naujų technologijų laboratorijoje.


Sudėtis

Unikalus ir ypatingai retas ingredientas -  baltojo kregždės (salanganos) lizdo ekstraktas. Jame yra gausybė vertingų komponentų: polisacharidų, baltymų, mucino, sialo rūgšties, natūralios kilmės augimo peptidų. Tai viena rečiausių ir veiksmingiausių grožio priemonių rytuose, kurių poveikio japonai neatskleidžia ir laiko paslaptyje iki šių dienų. Stipraus šio ekstrakto jauninamojo poveikio paslaptis – sialo rūgštis. Ji priklauso mukopolisacharidams, veikia kaip tarplątelinis užpildas bei sulaiko drėgmę. Sialo rūgštis yra viena būtiniausių sudedamųjų dalių sveikai odai palaikyti.

Pirmą kartą naudojama stipriu „pakeliamuoju“ poveikiu pasižyminti sistema „Super High Lifting“, išgauta iš grupės Šveicarijos kalninių augalų kamieninių ląstelių. Sistema sukurta pasitelkiant vėliausius kosmetologijos ir medicinos pasiekimus.

Palmitolio oligopeptidas itin stipriai stimuliuoja elastino sintezę ir padeda sustangrinti odą.

Syn-ake – tai biotechnologijų sukurtas tripeptidas, savo poveikiu primenantis botulino toksiną. Blokuoja raumens acetilcholino receptorius, todėl raumuo nustoja reaguoti į ateinantį signalą ir susitraukinėti. Būtent taip Jūsų veido raukšlės ima lygėti.

Oligopeptidas 13 (PGF) –  aktyvina  dermos apsaugos veiksnius, reguliuoja odos pH, atkuria epidermio kokybę ir struktūrą.

Polipeptidas 31 (IGF2) – tai į insuliną panašus biologiškai aktyvus peptidas, gerina dermos ląstelių ryšius.

Pirmą kartą kremo sudėtyje yra toks didelis išskirtinių ir didžiausios koncentracijos ingredientų kiekis!

 Augalinis kompleksas АС-11 ( tai gauruotosios unkarijos ekstraktas , 10 japoniškų augalų ekstraktų, šveicariškos obels žiedų meristemų, argano, sėjamosios pipirnės ekstraktai )- 450 % padidina 2 tipo kolageno sintezę, gražina odai stangrumą ir elastingumą.

Karnozinas - natūralios kilmės dipeptidas, dalyvauja apsaugant žmogaus organizmą nuo žalingo oksidantų poveikio ir neleidžia ląstelėms rūgštėti (glikacijos procesas). Visa tai tobulai stangrina suglebusią ir vystančią odą, mažina suglebusios odos apimtį. Šiuolaikinė medicina ir grožio pramonė skiria ypatingą dėmesį antiglikacijai, nes dėl šio proceso oda ima neišvengiamai raukšlėtis ir vysti.


Naudojimas:


Dozuojamuoju šaukšteliu paimkite kremo kiekį (apie 0,5ml)


Rytą ir/ar vakarą tepkite švarią veido odą, vokus, paakius, lūpų sritį, kaklą ir dekoltė. Naudoti nuo 25 metų.


Ypatinga savybė:kremas yra šampaninės konsistencijos, reikia dozuoti TIK šaukšteliu.